Mette loves NY

Mette loves NY

In het derde deel mogen de geadopteerde Mette en de gehandicapte Jort weer mee met hun moeder en vader. Die werken allebei voor de KLM en daarom kunnen Mette en Jort voor een prikkie mee. Tenminste, als er een plekje aan boord over is.
Het is een heel bijzonder weekend in New York, want het is het weekend van de beroemde marathon. Natuurlijk willen ze daar niets van missen, maar er moet natuurlijk ook een heleboel bekeken worden in de rest van de stad. Je begrijpt wel dat dit niet zonder super spannende avonturen kan en of het goed afloopt…..eigenlijk ga ik daar niets over zeggen. Maar ik beloof je wel dat het SUPER spannend gaat worden.
Het boek staat ook weer boordevol leuke en grappige weetjes, dus als je het boek uit hebt weet je ook een heleboel over New York en de beroemde marathon. Tenminste, als je daar zin in hebt. Misschien is het verhaal wel zo spannend dat je het in 1 adem uitleest. Dat is helemaal niet erg, want dan begin je gewoon weer bij het begin. De weetjes staan aan de zijkanten van de bladzijden.
Ik wens je weer veel leesplezier!

Uitgeverij Kok/Callenbach

Terug