Veel gestelde vragen

Is een massage van de voeten pijnlijk?
In principe zijn de voetreflexmassage’s vooral ontspannend en niet bedoeld om pijnlijk te zijn. Soms zijn er punten op de voet die even pijn doen, maar dan zal de reflexoloog  de druk terugnemen zodat de ontspanning weer centraal zal komen te staan.

 

Kan ik ook komen voor een behandeling als ik geen klachten heb?
Ook zonder duidelijke klachten zal een behandeling Shiatsu of voetreflexologie door de ontspanning een zeer prettige uitwerking hebben op het welbevinden. Het is dan echt een verwenmoment.
Daarbij komen er veel mensen juist regelmatig om klachten voor te zijn en in balans te blijven.
 
Ik vind naalden eng. Kan ik zonder naalden acupunctuur krijgen? 
Acupunctuur is primair een behandeling met naalden. De naaldjes zijn uitermate dun en bijna onzichtbaar. Een alternatief zou een shiatsumassage zijn waarbij punten door middel van drukpuntmassage worden gestimuleerd.
 
Wat is een consult voor Bach bloesemremedies?
Bij een Bachbloesemconsult gaat Geeri samen met de client op zoek naar de passende remedie voor de geblokkeerde stemming. Dat doet zij door middel van het stellen van vragen. Vervolgens zal zij uitleggen welke stemming of combinatie van stemmingen vastgelopen is en laten zien hoe je daar op een andere manier mee om zou kunnen gaan. Bij een enkelvoudige bloesem zal zij de aanschaf van een flesje adviseren. Bij een combinatie zal zij zelf diverse bloesems combineren.
 
Is de praktijk toegankelijk voor een rolstoel?
Ja. Volledig.
 
Kun je ook langskomen voor een behandeling als je zwanger bent?
Ja, dat kan. Echter, aan het begin van een zwangerschap (de eerste drie maanden) zijn we daar wel voorzichtig mee. Voetreflexologie is dan bijvoorbeeld niet mogelijk. Andere disciplines wel tot op zekere hoogte. Het is verstandig om voor het invullen van het aanmeldingsformulier telefonisch contact op te nemen.
 
Moet ik handdoeken meenemen?
Nee, dat is niet nodig. Op de praktijk is alles aanwezig voor een heerlijke behandeling.